Header Ads

Virtutile lemnului fosilizat



Lemnul pietrificat nu este cu adevărat un cristal, este un lemn silicifiat şi poartă un amestec de energii de lemn şi piatra. Lemnul fosilizat este o piatră calmantă care creşte perseverenţa şi răbdarea. Energiile sale protective sunt foarte legate de pământ, dar te va conecta, de asemenea, la trecut şi viitor, într-un mod în care alte pietre nu pot. Lemnul pietrificat este considerat o piatră a comunicării. Poate netezi marginea dură a comunicării  în perioade dificile, spori oratoria şi aplana discuţiile.

Utilizaţi lemnul pietrificat pentru a vă ancora de pământ conştiinţa înalta. Este legătura directă cu energia luminată a planetei. Păstraţi o mică bucată în buzunar pentru a vă menţine conectat la pământ şi în legătura cu imaginea de ansamblu; este utilă şi în apropierea articulaţiilor rigide sau slabe. Aceasta va ajuta la flexibilitate, rezistenta şi la ameliorarea inflamaţiei. Folosiţi o bucată de lemn pietrificat ca ajutor pentru memorie. Energia pietrei va menţine în legătură  cu gândurile şi vă va ajuta să  le faceţi să se manifeste. Utilizează lemn pietrificat ca un ajutor în meditaţie sau doar păstrează-l în camera cu tine în timp ce meditezi. Lemnul pietrificat este cea mai bună piatra de meditaţie bazată pe natura. Acesta funcţionează şi se armonizează bine cu toate celelalte pietre şi va ajuta la consolidarea energiei altor pietre. Păstraţi o bucată de lemn pietrificat decorativ pe birou, dacă lucraţi într-un mediu de birou. Aceasta va aduce în ajutor, pe parcursul zilei de lucru, puterea copacilor şi a rocilor.

Lemnul pietrificat este cu desăvârşire piatra de transformare. Acesta este folosit pentru a aduce puterea puternică a Pământului eforturilor tale de a te transforma în ceva mai puternic. Această energie a Pământului este, de asemenea, utilă în eforturile Feng Shui de a spori vitalitatea şi de a aduce abundenta într-un spaţiu sau cameră. Lemnul pietrificat este folosit pentru a le onora pe Diona şi Gaia. Diona este zeiţa feniciană a Pământului. Gaia este Mama Pământului la greci. Lemnul pietrificat este o "piatră de sprijin." Dacă sunteţi în convalescenţă după un traumatism mental sau fizic, să purtaţi o bucată de lemn pietrificat. Aceasta vă va da puterea de zi cu zi.

Lemnul pietrificat este extrem de puternic în energia Pământului. Energia Pământului  este energia creşterii, expansiunii, noilor  începuturi, hranei şi sănătăţii. El sporeşte vitalitatea, aduce abundentă, şi ne ajuta să creştem fizic.

Energia lemnului este simbolizata de verde şi maro. Foloseşte aceste culori ale cristalelor pentru a spori orice spaţiu pe care îl utilizaţi pentru a mânca, în camera unui copil mic, sau într-un loc din casa unde se începe un proiect nou.



Energia lemnului este în mod tradiţional asociata cu zonele de est şi de sud-est din casă sau din cameră. Acesta este asociat cu zonele de familie şi sănătate, prosperitate şi abundentă. Energia lui este vitală pentru bunăstarea dumneavoastră  şi concentrarea  asupra eforturilor.

Acesta uşurează accesul la informaţiile referitoare la vieţile anterioare. Lemnul pietrificat elimină obstacolele care stau în calea atingerii obiectivelor tale. Ajută spiritul să funcţioneze în corp. Lemnul fosilizat ajuta la restabilirea energiei fizice, este bun în alinarea durerilor de şold şi de spate şi este un ajutor excelent de mediere. De asemenea poate fi de ajutor în eliminarea neplăcerilor neînsemnate şi a grijilor.

Lemnul pietrificat constă în variante de cuarţ (dioxid de siliciu). El este ca o fosilă, ca un os de dinozaur şi împărtăşeşte multe dintre aceleaşi caracteristici ale fosilelor. Este perfect ca o piatră de pregătire şi folosit în timpul meditaţiei, acesta poate ajuta la accesarea vieţilor anterioare. Energia din lemnul pietrificat este una de absorbţie şi e o energie caldă, de protecţie, la fel ca şi copacii mari, aşa cum au fost odată.

Lemnul pietrificat este o piatră de schimbare şi transformare, la fel ca lemnul care a fost o dată, transformat în piatră într-un proces de evoluţie. El ajută la limpezirea minţii şi absoarbe energiile negative. Nu trebuie curăţat cu apă sărată; apa sărată tinde să corodeze adânc fostele structuri celulare din interiorul lemnului. Este mai bine să curăţaţi lemnul pietrificat prin plasarea lui între cristale. Piesele din lemn pietrificat pot fi purtate ca bijuterii (de exemplu, ca brăţări), dar şi ele au nevoie de purificare din timp în timp.

Lemnul silicifiat este bun pentru sănătatea structurii scheletului şi a oaselor. De asemenea, ajută la absorbţia de calciu în organism. Acesta oferă forţa şi rezistenţă fizică, iar elixirurile din lemn pietrificat sunt bune pentru piele şi păr.

Semnul zodiacal asociat: Leu

Lemnul pietrificat este o piatră de transformare. Aceasta ajută o persoană să avanseze la cel mai înalt nivel ales. Ajută persoana să se simtă în siguranţă şi securitate, prin calmarea temerilor bazate pe supravieţuire . Este util pentru a da răbdare celor care se afla într-un proces lent de transformare interioară, şi pentru a aduce această schimbare la îndeplinire. Lemnul pietrificat întăreşte coloana vertebrală, fizic şi în termenii voinţei de sine. Tot lemnul pietrificat,lustruit natural, oferă mare energie.
Efectele lemnului pietrificat:

Fiziologice:
Metabolism: accelerează pierderea în greutate, datorită efectelor sale de pământ;
Accelerează drenajul lichidelor, calmează sistemul nervos;
Protejează împotriva infecţiilor, stabilizează şi consolidează rezistenţa organismului;
Reduce durerile lombare şi dorsale;
Prelungeşte durata de viaţă a celulelor (optimizează vindecarea ţesuturilor de colagen),
Creşte speranţa de viaţă;
Facilitează aportul de minerale esenţiale, cum ar fi calciu, magneziu, fosfor şi siliciu;
Oferă protecţie împotriva arteriosclerozei şi vasoconstricţiei;
Este  potrivit pentru tratamentul abdomenului (partea inferioară), tulburărilor de prostată, pentru tratamentul reumatismului şi slăbiciunii musculare.


Mental/ psihologic:
Facilitează realismul (în cazul tendinţei de a se pierde sau dispersa în gânduri, de abatere, de a lăsa incomplet ceva început); ajuta la preluarea responsabilităţilor, asigură organizarea fizică şi mentală re-creativa, revitalizarea, reîmprospătarea, regenerarea, revigorarea forţelor, da o stare de mulţumire, de răbdare şi de calm, oferă rezistenţă la schimbarea condiţiilor de viaţă. În furtună, ajuta să simţi pământul de sub picioarele tale într-un mod fix şi sigur.

Creşte conştientă şi percepţia sentimentului de frumuseţe. Îmbunătăţeşte sentimentul de dragoste, creşte dragostea pentru ţară şi natura, precum şi patriotismul, cu o stimulare uşoară pentru conservatorism. Stimulează imaginaţia şi creativitatea, extinde  invitaţia la călătoriile interioare, ajuta şi se asigura că trăiţi în armonie cu timpul şi locul în care vă aflaţi. Acestea sunt cele mai importante efecte ale lemnului pietrificat. Modul lor de utilizare poate varia: puteţi să le păstraţi  la vedere, transporta în buzunar sau să le ţineţi în mână...

Întreţinerea pietrelor variază în funcţie de tipurile lor, cu toate acestea, cerinţa comună a majorităţii lor este ca acestea să fie spălate cu apă caldă o dată pe săptămână. Pentru încărcare de energie au nevoie de lumina soarelui, dar şi de lumina lunii. Lemnul pietrificat s-a dovedit a fi cea mai eficientă unealta de vindecare aprobată.
Alinierea Chakrelor - coccis şi chakrele plexului solar, ambele fiind purtătoare de mare energie. În Feng Shui, lemnul pietrificat indica familia şi bunăstarea în domeniul Ba-Gua. Lemnul pietrificat este o piatră a răbdării, a creşterii  lente, constantă faţă de obiectivul de transformare spirituală. Acesta aminteşte persoanei să nu înoate împotriva curentului! El ne aminteşte că putem avea încredere în cursul vieţii şi evoluţiei şi că timpul divin este, probabil, mai bun decât propriul calendar al dorinţelor pe care îl putem prefera. Lemnul pietrificat asistă persoana în amintirea vieţii trecute. El poartă o amprentă  recentă (100 - 200 de milioane de ani) a istoriei Pământului, şi poate fi utilizat pentru a vizualiza înregistrările akashice ale acestei planete. Se poate merge chiar înapoi pentru a vedea "sămânţa"evoluţiei Pământului de către entităţi non-umane de mare inteligenţă şi putere spirituală.


Lemnul pietrificat este o piatră a rădăcinilor, a începuturilor şi cunoştinţelor străvechi. El poartă cunoaşterea „bătrânilor” pământului - copacii vechi care au fost martorii zilelor de început ale acestei planete. Lemnul pietrificat asistă persoana  în conectarea cu rădăcinile. Acesta ajută la amintirea timpurilor în care oamenii de toate rasele erau în echilibru cu Pământul, şi dobândeau cunoştinţe şi înţelepciune din toate regatele naturii; ajuta persoana  în ancorarea cu pământul prin completarea circuitului electromagnetic cu Pământul, în aşa fel încât mai multă energie să curgă prin corpul fizic. Lemnul pietrificat poarta spiritul în formă. El este un profesor al frumuseţii şi al puterii domeniului fizic şi ajută la receptarea şi învăţarea lecţiilor de a fi un  spirit conştient pe planul Pământului. Acesta ajută la depăşirea  deficitului de conştiinţă şi a lăcomiei care creşte în noi.

EMOŢIONAL: Acesta oferă o un sentiment de pace în vremuri de schimbare. Ajută la transformarea puncte slabe în forţe noi. Lemnul pietrificat poate ajuta o persoană să recunoască şi să depăşească  modele emoţionale folosite de strămoşi. Adesea, aceste modele emoţionale au fost create ca instrumente de supravieţuire, cu scopul de a face faţă situaţiilor pe care strămoşii (sau părinţi) le-au întâlnit, dar care nu mai sunt adecvate. Lemnul pietrificat poate ajuta la identificarea cărora dintre aceste modele nu mai sunt necesare, aşa încât astfel de restricţii să poată fi eliminate, eliberând omenirea de ecourile distructive ale trecutului, păstrând în acelaşi timp înţelepciunea veche, care ne poate ajuta să ne întoarcem la echilibru.

VINDECARE: lemnul pietrificat este un suport minunat pentru toate tipurile de vindecare fizică. Este deosebit de bun pentru echilibrarea ficatului şi vezicii biliare. Acesta poate ajuta la curăţarea ficatului şi a sângelui, în facilitarea fabricării de celule curate în măduva osoasă şi ajuta în tratamentul pierderii auzului şi incontinenţei.

2 comentarii:

Un produs Blogger.